Instal·lació i reparació dantenes, alarmes, videoporters, etc. Truca'ns al 618 522 577 o et truquem

  He llegit i accepto les polítiques de privacitat.

  Antenistes a Cerdanyola del Vallès

  Si se t’ha espatllat la teva antena o cerques instal·lar una nova en el teu habitatge o negoci de Cerdanyola del Vallès, la nostra empresa compta amb els millors antenistes en Cerdanyola del Vallés.

  Continua llegint el nostre post, per a conèixer tot el que podem oferir-te en Antenes Casanova, empresa especialitzada en la instal·lació i reparació d’antenes.

  La nostra garantia de servei com a antenistes en Cerdanyola del Vallès

  En Antenes Casanova portem ja més de 10 anys treballant en el sector de les telecomunicacions. En aquest temps, ens hem posicionat en el mercat gràcies a la qualitat dels nostres serveis i al nostre equip de professionals. En cadascuna de les localitats on som presents, els nostres usuaris qualifiquen els nostres serveis amb la millor qualitat.

  En Antenes Casanova t’oferim la millor garantia de tot el mercat:

  • Desplaçament totalment gratuït, al barri on et trobis.
  • Garantia de 5 anys en tots els nostres serveis.
  • Pressupost personalitzat i sense compromís.
  • Preus competitius amb els millors materials del mercat.

  Cerdanyola del Vallés

  Cerdanyola del Vallès és un municipi de la comarca del Vallés Occidental, que pertany a la província de Barcelona. La seva ubicació pròxima a la capital és una de les principals raons per les quals els seus habitants decideixen comprar-se un habitatge allí. És un espai ple de tranquil·litat, però amb tots els serveis necessaris.

  Aquesta localitat s’ha consolidat com un dels municipis amb major demanda per a viure dins de la tan coneguda comarca del Vallés Occidental. Conformada en la seva majoria per una comunitat jove i dinàmica, Cerdanyola del Vallès compta amb més de 57.000 habitants.

  On és present Antenes Casanova en Cerdanyola del Vallès?

  En Cerdanyola del Vallès, els nostres serveis d’instal·lació i reparació d’antenes s’estenen a les següents localitats:

  ·         Bellaterra.

  ·         Canaletes-Turonet.

  ·         Centre-Cordelles.

  ·         Fontetes-La Farigola.

  ·         Martinica-Ateneu.

  ·         Montflorit-Plana del Castell.

  Instal·lació i reparació d’antenes en Cerdanyola del Vallès

  En Antenes Casanova, el nostre equip porta més de 10 anys dedicant-se a la instal·lació i reparació d’antenes de TV, TDT i satèl·lit. Així mateix, destaquem per oferir altres serveis com la instal·lació i reparació de videoporters, controls d’accés i domòtica.

  El que fa que portem tants anys com líders en un sector tan competitiu, és el gran equip de professionals i els seus serveis de qualitat. Busquem la manera d’adaptar-nos a cadascun dels nostres clients, i per si no fos prou, ens mobilitzem fins a la teva ubicació sense cost addicional. A més, t’oferim un servei òptim amb fins a 5 anys de garantia.

  Si tens problemes tècnics amb la teva antena en Cerdanyola del Vallès o encara no comptes amb aquest servei en el teu habitatge, no dubtis a posar-te en contacte amb el nostre equip d’Antenes Casanova. També oferim els nostres serveis com a antenistes a Barcelona, antenistes a Sabadell, antenistes al Prat de Llobregat i moltes més zones de Barcelona.