Instal·lació i reparació dantenes, alarmes, videoporters, etc. Truca'ns al 618 522 577 o et truquem

  He llegit i accepto les polítiques de privacitat.

  Antenistes a Granollers

  Si estàs buscant la millor empresa d’antenistes a Granollers, estàs de sort perquè en Antenes Casanova portem anys ajudant als veïns de Granollers amb la reparació i instal·lació d’antenes.

  A continuació, et comptem amb més detalls tot el que necessites saber sobre els nostres serveis professionals en aquesta ciutat.

  El nostre servei com a antenistes a Granollers

  Amb més de 10 anys en el sector, ens hem posicionat en el mercat com una de les millors empreses d’antenes gràcies a la qualitat dels nostres serveis. En totes les zones on som presents, els nostres clients qualifiquen els nostres serveis amb el millor grat.

  Però, què és el que ens fa tan especials? És la nostra atenció al detall. En Antenes Casanova t’oferim la millor garantia de tot el mercat:

  · Desplaçament gratuït.

  · Garantia de 5 anys.

  · Pressupost sense compromís.

  · Preus competitius.

  Granollers

  Granollers és un municipi de la província de Barcelona. Compta amb una població de més de 62.000 habitants. És la capital i ciutat més poblada de tota la comarca del Vallés Oriental. Aquesta localitat es caracteritza per viure principalment del comerç i de les indústries.

  On és present Antenes Casanova a Granollers?

  Com a antenistes professionals, els nostres serveis s’estenen a tot Granollers. Ens trobem presents en tots els seus barris:

  L’Hostal – Lledoner.

  Centre.

  Congost – Can Gili – Estació del Nord.

  Font Verda.

  Sant Miquel – Tres Torres.

  Instituts – Ponent.

  Palou.

  Instal·lació i reparació d’antenes a Granollers

  En Antenes Casanova, comptem amb més de 10 anys d’experiència dedicada a la instal·lació i reparació d’antenes de TV, TDT i satèl·lit, així com instal·lació i reparació de videoporters, controls d’accés i domòtica.

  Ens adaptem al pressupost de cadascun dels nostres clients, i per si no fos prou, ens mobilitzem fins a la teva ubicació sense cap cost addicional. A més, t’oferim un servei òptim amb fins a 5 anys de garantia.

  A més d’oferir els nostres serveis a Granollers, treballem com a antenistes en tota la província de Barcelona. Troba antenistes a Rubí, antenistes a Sabadell, antenistes a l’Hospitalet de Llobregat, i molt més.