Instal·lació i reparació dantenes, alarmes, videoporters, etc. Truca'ns al 618 522 577 o et truquem

  He llegit i accepto les polítiques de privacitat.

  Antenistes a Manresa

  Si la teva antena està tenint fallades de senyal o desitges canviar-la per un model més nou, en Antenes Casanova, comptem amb els millors antenistes de Manresa.

  La nostra empresa compta amb una llarga trajectòria professional en la instal·lació i reparació de qualsevol mena d’antenes. A més, també ens encarreguem de la instal·lació i reparació de videoporters a Manresa. Si vols conèixer més sobre els nostres serveis a Manresa et deixem tota la informació a continuació.

  Manresa

  Manresa és una localitat situada a l’interior de la província de Barcelona, i és la capital de la comarca de Plá de Bages. Manresa compta amb un nucli urbà realment ampli. El seu caseriu envolta la Basílica de Santa Maria de la Seu, que combina tants elements romànics com renaixentistes, predominant l’estil gòtic.

  En el seu centre històric es ressalta l’Ajuntament, el Palau de Justícia i el Pont Vell. En aquest pont existeix un enllaç a la Manresa ignaciana, així com el conjunt arquitectònic de la Santa Cova.

  Quant a l’estil d’aquesta localitat, l’arquitectura modernista predomina en les construccions de Manresa. Predominen les obres de l’arquitecte local Ignasi Oms I Ponsa; La Casa Torrents, la Torre Lluvià i la fàbrica de farina La Florinda formen part de les seves obres més destacades. Altres fàbriques de la localitat conformen un bell cop d’ull a l’arquitectura i obra modernista.

  Instal·lació i reparació d’antenes a Manresa

  Sense importar el tipus de servei que requereixis, en Antenes Casanova tindrem la millor resposta per a tu. Ens encarregarem d’instal·lar el tipus d’antena que millor s’adapti al teu sistema. També ens encarreguem d’identificar els teus possibles problemes existents.

  Identifiquem com és l’inconvenient del teu sistema i el reparem immediatament. Pot ser que es tracti d’un desgast, però en Antenes Casanova sempre sabrem com solucionar-lo. Som experts a garantir un senyal de transmissió de qualitat.

  Cerques antenistes a Manresa?

  En Antenes Casanova portem els nostres serveis fins a la porta de la teva casa. Els barris de Manresa on treballem són:

  Antic

  Ctra. Vic – Remei

  Ctra. Santpedor – Bases de Manresa

  Centre – Passeig i Rodalies

  Valldaura – Ctra. de Cardona

  Escodines

  Plaça Catalunya

  Sagrada Familia

  Poble Nou

  Fonts dels Capellans – Viladordis

  Mion – Puigberenguer

  Balconada – Cal Gravat

  Congost – Santa Caterina

  Si necessites ajuda tant per a instal·lar com per a reparar la teva antena, i et trobes a Manresa, en Antenes Casanova podem ajudar-te. No dubtis a posar-te en contacte amb els nostres professionals per a tenir la màxima qualitat i la millor garantia. També t’oferim serveis d’instal·lació i reparació de càmeres de videovigilància CCTV a Manresa i instal·lació i reparació de videoporters a Manresa. Treballem com a antenistes a Barcelona,antenistes a Sabadell, antenistes a Rubí, antenistes a Badalona i qualsevol localitat de la zona.