Instal·lació i reparació dantenes, alarmes, videoporters, etc. Truca'ns al 618 522 577 o et truquem

  He llegit i accepto les polítiques de privacitat.

  Antenistes a Mataró

  Si busques els millors antenistes a Mataró, Antenes Casanova és la millor opció. La majoria dels habitants d’aquesta atractiva localitat gaudeixen d’un bon senyal per a rebre canals locals, no obstant això, no estan exempts de sofrir algun inconvenient amb els seus equips i antenes.

  Sens dubte, la localitat de Mataró té una ubicació privilegiada entre la mar i la serralada litoral que la dota d’un encant especial. Encara que no és una ciutat completament turística, en els últims anys s’ha anat obrint pas entre molts visitants, sent vital comptar amb un senyal de qualitat per a oferir un servei de TV, en cases rurals, hotels, comunitats de veïns, restaurants, entre altres.

  Antenistes a Mataró

  Antenes Casanova posa a la teva disposició el seu equip de professionals per a instal·lar o reparar antenes a Mataró. Estan altament capacitats per a resoldre qualsevol inconvenient relacionat amb el senyal de la teva antena, podent ajudar-te amb els següents serveis.

  • Instal·lació d’antena de TV, TDT, Parabòlica Satèl·lit, entre altres.
  • Reparació de tota mena d’antenes.
  • Instal·lació de punts addicionals de TV.
  • Solucions de problemes relacionats amb la recepció del senyal.
  • Localització d’avaries.
  • Instal·lació i substitució de cablejat de TV.
  • Reemplaçament d’antenes danyades.
  • Servei de manteniment.

  D’igual forma, prestem serveis relacionats amb la instal·lació de porters, vídeoporters, càmeres de seguretat CCTV, controls d’accés, domòtica i molt més.

  Problema de recepció?

  Una antena pot oferir un mal senyal per múltiples raons, per exemple, els materials que la componen perden les seves propietats amb el temps, podent veure’s afectada pels forts vents, tempestes, cops d’ocells, branques d’arbre, i el mateix passa el mateix amb els cables. No obstant això, no tens per què preocupar-te, identificarem la causa del problema i t’assessorarem sobre la solució.

  Barris de Mataró on Antenes Casanova presta serveis

  La localitat de Mataró està dividida en 75 seccions que es troben agrupats en 12 barris i 6 districtes.

  Segons els barris i els seus districtes, es divideixen en:

  1. Centre
  2. El Palau, Les Santes, l’Escorxador, Eixample Nord y Can Quirze
  3. Vista Alegre, Rocafonda, Camí de la Serra, els Molins i l’Hospital de Mataró,
  4. La Llàntia, Vía Europa i Cirera
  5. Cerdanyola Nord i Cerdanyola Sud
  6. Peramàs, Pla d’en Boet, Polígon Espartero i Eixample Sud

  Mataró una localitat d’encant natural

  Valorem la confiança que han posat milers de clients de Mataró en la nostra empresa durant més de 10 anys, per la qual cosa farem un parèntesi en el nostre servei, per a esmentar alguns dels llocs pels quals ens encanta transitar.

  Centre de Mataró

  És un lloc molt bonic per a passejar on es reflecteix la història de la ciutat, podent fer una parada per a gaudir d’un ric aperitiu o gelat. Sens dubte, has de conèixer la Riera, la plaça Santa Ana o el carrer Barcelona.

  Visitant “La Confianza”

  És un local comercial antic situat al carrer Sant Cristòfor, dels més bonics i elegants de tota Catalunya. Es tracta d’una botiga de productes a granel i especialitats locals que destaca per la seva increïble arquitectura.

  Basílica de Santa María

  Es un temple molt benvolgut pels vilatans, que ofereix un dels millors acabats del barroc català, corresponent al gran virtuós Antoni Viladomat.

  Platges de Mataró

  Si et trobes en algun dels barris de Mataró, en Antenes Casanova, empresa especialitzada en la instal·lació i reparació d’antenes, posem a la teva disposició als millors professionals a la teva disposició. No dubtis a contactar-nos per a consultar-nos.

  Tal vegada no són molt conegudes com les platges de la Costa Brava, però no tenen res a envejar-los, nostres preferides són les del Varador i la de Sant Simó.

  Altres articles que et poden interessar: