Instal·lació i reparació dantenes, alarmes, videoporters, etc. Truca'ns al 618 522 577 o et truquem

  He llegit i accepto les polítiques de privacitat.

  Antenistes a Mollet del Vallès

  Si el teu televisor no funciona i busques antenistes a Mollet del Vallès per a solucionar-lo, Antenes Casanova, es desplaça fins allí per a ajudar-te i oferir-te els millors professionals.

  A continuació, et comptem molt més sobre Antenes Casanova i els seus serveis com a antenistes a Mollet de Vallés.

  Mollet de Vallés

  Situat a tan sols 100km de Granollers, Mollet de Vallès és un municipi i ciutat espanyola de la província de Barcelona. Té al voltant de 51.000 habitants i destaca per ser una localitat moderna. Compta amb una àmplia oferta de serveis públics i privats en les àrees educatives, culturals, esportives i d’oci.

  La seva història com a localitat es remunta a més de mil anys amb un passat basat en l’agricultura i una població majorment pagesa fins a la primera dècada del segle XX. Des d’allí, va començar un procés d’industrialització gràcies al sector tèxtil.

  On trobar-nos a Mollet del Vallès?

  El nostre equip d’Antenes Casanova es desplaça fins a qualsevol racó de Mollet del Vallés per a oferir els nostres serveis com a antenistes:

  ·         Estació de França – Estació del Nord.

  ·         Can Pantiquet.

  ·         Plana Lledó.

  ·         Col-Legis Nou.

  ·         Centre.

  ·         Can Borrell.

  ·         Santa Rosa.

  ·         Zona Industrial.

  Cerques antenista a Mollet del Vallès?

  Reparar o instal·lar una antena, mai havia estat tan senzill. En Antenes Casanova posem tot a l’abast de la teva mà. Comptem amb més de 10 anys d’experiència dedicada a la instal·lació i reparació d’antenes de TV, TDT i satèl·lit. A més, també oferim serveis d’instal·lació i reparació de videoporters, controls d’accés i domòtica.

  Ens adaptem al pressupost de cadascun dels nostres clients, i per si no fos prou, ens traslladem fins a la teva ubicació sense cap cost addicional. A més, t’oferim un servei òptim amb fins a 5 anys de garantia.

  Serveis d’Antenes Casanova

  La nostra garantia de servei ho és tot. Hem treballat de la mateixa forma des de fa més de 10 anys. En tot aquest temps i a cada moment, ens hem posicionat en el mercat per la qualitat que ens caracteritza.

  En Antenes Casanova t’oferim la millor garantia de tot el mercat:

  • Desplaçament gratuït.
  • Garantia de 5 anys.
  • Pressupost personalitzat sense compromís.
  • Preus competitius.

  Si tens problemes amb la teva antena, no ho dubtis més i telefona’ns al 618 522 577, el nostre equip es desplaçarà al més aviat possible per a solucionar el teu problema. També oferim els nostres serveis com a antenistes a Barcelona, antenistes a Vilanova i la Geltrú, antenistes a Castelldefels i moltes més zones de la província de Barcelona.