Instal·lació i reparació dantenes, alarmes, videoporters, etc. Truca'ns al 618 522 577 o et truquem

  He llegit i accepto les polítiques de privacitat.

  Antenistes a Rubí

  Si vols reparar o instal·lar una nova antena en el teu habitatge o local i cerques als millors antenistes a Rubí, Antenes Casanova, empresa especialitzada en la instal·lació i reparació d’antenes, és la teva solució.

  En aquesta ocasió, et comptem tot el que has de saber sobre els nostres serveis a Rubí, una localitat on els nostres professionals porten els seus serveis de màxima qualitat i amb la millor garantia perquè gaudis del teu senyal.

  Rubí

  Situat a la comarca del Vallés Occidental de Catalunya, Rubí és un municipi de la província de Barcelona. Compta amb més de 78.000 habitants, i el seu nom s’origina del seu antic riu Rubeo. Aquest nom en llatí és traduïble com a “riera vermella”, fent referència a l’argila que la riera de Rubí portava pel seu llit. Rubí limita amb les localitats de Terrassa, Sant Cugat del Vallès, San Quirico de Castellbisbal i Ullastrell.

  A Rubí, és possible trobar una àmplia varietat de zones d’interès. A continuació, t’esmentem algunes d’elles:

  1. Museu municipal: on pots conèixer més sobre la història de la ciutat.

  2. Museu Vallhonrat: en ell es mostren els antics costums i tradicions d’aquesta localitat, a través d’una col·lecció d’objectes des del segle XVIII.

  3. Monuments modernistes: a principis del segle XX, els veïns de Rubí que havien fet fortuna a les Amèriques, van construir les famoses cases i edificis modernistes.

  4. Monuments urbans: la ciutat compta amb nombroses escultures i monuments urbans que commemoren moments històrics i homenatgen personatges importants de la història.

  5. Església de Sant Pere: l’església més famosa d’aquesta localitat compta amb pintures amb més de 200 anys d’antiguitat.

  6. Parc dels Pins: és un dels atractius més populars de Rubí, està recentment renovat i és un lloc perfecte per a passejar i relaxar-se.

  Instal·lació i reparació d’antenes a Rubí

  Si es tracta de problemes d’antenes, en Antenes Casanova tenim la solució que necessites. Els nostres experts en l’àrea sempre tindran resposta per a tu, instal·lant el tipus d’antena que s’adapti a les teves necessitats.

  Els nostres professionals tenen una alta experiència i estan formats per a identificar qualsevol tipus de fallada en la teva antena o senyal de recepció satel·litària.

  En Antenes Casanova proporcionem un servei immediat per als teus problemes més urgents. A més, ens desplacem de forma totalment gratuïta a la zona on et trobes bé sigui per a instal·lar o reparar la teva antena. No hauràs de preocupar-te per absolutament res.

  On és present Antenes Casanovas a Rubí?

  En Antenes Casanova, tenim l’objectiu d’expandir els nostres serveis d’instal·lació i reparació d’antenes cada vegada més. En el cas de Rubí, som presents en els següents barris:

  Can Fatjó

  Sant Jordi Park

  Can Serrafossà – La Perla

  Can Ximelis

  Els Avets

  Castellnou – Can Mir

  Can Solà

  Can Barceló

  Vallespark

  Sant Muç

  Ca n’Alzamora

  Can Vallhonrat

  25 de Setembre

  Les Torres

  Centre

  Plana del Castell

  Ca n’Oriol

  Zona Nord

  Can Rosés

  Progrés

  Rubí 2000

  Mercat

  Plana de Can Bertran

  Sector Z

  Si tens problemes amb la teva antena, o necessites instal·lar un videoporter a Rubí, no dubtis a posar-te en contacte amb Antenes Casanovas. Treballem com a antenistes a Barcelona i els voltants. Troba els teus antenistes a Sant Cugat del Vallés, antenistes a Sabadell, antenistes a Santa Coloma de Gramenet i molt més.