Instal·lació i reparació dantenes, alarmes, videoporters, etc. Truca'ns al 618 522 577 o et truquem

  He llegit i accepto les polítiques de privacitat.

  Antenistes a Tortosa

  Si el senyal de la teva televisió té problemes de recepció, no esperis més i contacta amb els nostres antenistes a Tortosa. En Antenes Casanova, empresa especialitzada en la instal·lació i reparació d’antenes, comptem amb el millor equip de professionals per a ajudar-te a resoldre les teves avaries.

  No deixis de llegir fins al final i assabenta’t de tots els serveis que tenim a la teva disposició com a antenistes a Tortosa.

  Tortosa

  Amb una superfície de 218.45 km², Tortosa és la capital de la comarca del Baix Ebre i un dels municipis de Tarragona, Catalunya. La nostra empresa compta amb presència en aquesta localitat posant a la disposició dels clients al millor personal qualificat per a satisfer les seves necessitats dins del mercat de les antenes.

  Els nostres serveis d’antenes a Tarragona inclouen la instal·lació d’antenes de TV, TDT i satel·litàries, però també la seva reparació, així com de videoporters, controls d’accés i domòtica en general. Més de 10 anys d’experiència, ens avalen com una de les empreses líders del sector i comptem amb els millors i més qualificats professionals per a oferir un servei de qualitat, ajustant-nos al pressupost i a les necessitats de cada client, arribant fins a la seva ubicació sense cap cost addicional.

  On pots trobar-nos a Tortosa?

  Dins de Tortosa, oferim els nostres serveis d’instal·lació i reparació d’antenes en les següents zones.

  · Ferreries

  · Catell

  · Remolins i Sant Jaume

  · El Rastre i Santa Clara

  · L’Eixample

  · El Temple

  · Grup del Temple

  · El Raval de la Llet

   

  La nostra garantia de servei

  Instal·laràs o reparar una antena amb nosaltres; ara bé, com assegurar la teva compra? Senzill, la nostra garantia de servei ho és tot. Hem treballat de la mateixa forma des de fa més de 10 anys. En tot aquest temps i a cada moment, ens hem posicionat en el mercat per la qualitat que ens caracteritza.

  En Antenes Casanova, t’oferim la millor garantia de tot el mercat:

  • Garantia de 5 anys.
  • Pressupost sense compromís.
  • Desplaçament gratuït.
  • Preus competitius.

  Si necessites instal·lar o reparar la teva antena en temps rècord i amb els millors preus del mercat, no el dubtis i telefona’ns al 618 522 577 o demana pressupost per a instal·lar o reparar la teva antena.

  També pots trobar-nos com a antenistes a Sabadell, antenistes a Mollet del Vallès, antenistes a Vilanova i la Geltrú, antenistes a Barcelona i moltes més zones a Catalunya.