Instal·lació i reparació dantenes, alarmes, videoporters, etc. Truca'ns al 618 522 577 o et truquem

  He llegit i accepto les polítiques de privacitat.

  Antenistes a Vic

  Si vius a Vic, i la teva antena s’ha danyat, no tens per què preocupar-te. En Antenes Casanova, comptem amb els millors antenistes a Vic.

  Coneixes tot el que necessites saber sobre els nostres serveis i no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres si ho necessites.

  La nostra garantia de servei com a antenistes a Vic

  Gràcies a la qualitat dels nostres serveis, ens hem posicionat com una de les millors empreses d’antenistes a la província de Barcelona. En cadascuna de les localitats on som presents, els nostres usuaris qualifiquen els nostres serveis amb la millor qualitat i la millor garantia.

  En Antenes Casanova, els nostres serveis destaquen per:

  • Desplaçament gratuït.
  • Garantia de 5 anys. 
  • Pressupost sense compromís.
  • Preus competitius.

  Vic

  Capital de la comarca d’Osona, i situat específicament a la província de Barcelona, Vic és de les localitats on els nostres excel·lents serveis han arribat. Es tracta d’una ciutat acollidora i viva, on la modernitat i les últimes tendències conviuen en harmonia.

  On pots trobar-nos a Vic?

  Antenes Casanova es desplaça fins qualsevol d’aquests barris de Vic per a oferir els nostres serveis:

  ·         Santa Clara-Caputxins-Hospital.

  ·         Remei-Montseny-La Guixa.

  ·         El Sucre-Universitat.

  ·         Estadi-Horta Vermella-Santa Anna.

  ·         Casc Antic.

  Instal·lació i reparació d’antenes a Vic

  Si necessites antenistes a Vic, en Antenes Casanova, empresa especialitzada en la instal·lació i reparació d’antenes, podem ajudar-te. Tenim més de 10 anys d’experiència dedicats a la instal·lació d’antenes. També som una competència forta quant a instal·lació i reparació de videoporters, controls d’accés i domòtica.

  En Antenes Casanova, busquem la manera d’adaptar-nos al teu pressupost, així com d’oferir-te la millor qualitat de la mà dels millors professionals. No ho dubtis més i contacta amb nosaltres telefonant al 618 522 577. També oferim els nostres serveis com a antenistes a Sabadell, antenistes a Castelldefels, antenistes a Vilanova i la Geltrú, i moltes més zones de Barcelona.