Instal·lació i reparació dantenes, alarmes, videoporters, etc. Truca'ns al 618 522 577 o et truquem

  He llegit i accepto les polítiques de privacitat.

  Antenistes a Viladecans

  Si busques un servei d’antenistes a Viladecans, en Antenes Casanova, empresa especialitzada en la instal·lació i reparació d’antenes, comptem amb els millors professionals.

  Descobreix els nostres serveis i en quins llocs de Viladecans treballem en el post d’avui.

  Garantia de servici

  Portem més de 10 anys en aquest sector, fent arribar els nostres serveis a localitats de la província de Barcelona com Viladecans. Ens hem consolidat gràcies a la nostra qualitat de serveis com una de les millors companyies en la instal·lació i reparació d’antenes de tot el sector. Els nostres usuaris qualifiquen els nostres serveis amb gran satisfacció, ja que amb els anys ens hem esforçat a millorar la nostra atenció al client.

  En Antenes Casanova, t’oferim:

  • Desplaçament gratuït.
  • Garantia de 5 anys.
  • Pressupost sense compromís.
  • Preus competitius.

  Viladecans

  Viladecans és una ciutat dins de la comarca del Baix Llobregat, a la província de Barcelona. Es localitza en l’àrea metropolitana de Barcelona. És una ciutat que ha experimentat un creixement demogràfic molt important en els últims anys a causa de la seva proximitat a Barcelona.

  Avui dia, el seu índex de població ha superat els 65.000 habitants. Malgrat ser una ciutat jove en alguns sentits, Viladecans conserva un gran patrimoni historicoartístic:

  Espais públics

  Disposa de 68 hectàrees de parcs, entre els quals destaquen el de Marina, el del Torrent Ballester, el de Ca Ginestar o de la Riera o el de la Torre Vermella. Les places, etc. Les reurbanitzacions en l’espai públic en les tres últimes dècades han perfilat una ciutat amb una bona qualitat entre els seus 100 quilòmetres de carrers, on hi ha plantats més de 18 mil arbres.

  Societat sostenible

  Té una àmplia xarxa d’autobusos amb tres línies urbanes i dotze interurbanes que faciliten la mobilitat de la ciutadania cap a altres poblacions. En els últims anys està creixent la xarxa de carrils bici per a afavorir una mobilitat sostenible.

  Barris de Viladecans

  Com a antenistes a Viladecans, ens desplacem a cadascun dels seus barris:

  Barri antic

  L’Eixample centre

  La Montserratina

  El Ginestar

  La Torre Roja – Campreciós

  Barri de Sales

  Grup Sant Jordi

  Can Sellarès

  El Poblat Roca

  Can Palmer – Can Batllori

  L’Alba-rosa – Can Guardiola

  El Torrent Ballester

  El Mas Ratés

  Instal·lació i reparació de Viladecans

  En Antenes Casanova, comptem amb més de 10 anys d’experiència dedicada a la instal·lació de reparació d’antenes de TV, TDT i satèl·lit, així com instal·lació i reparació de videoporters, controls d’accés i domòtica.

  Ens adaptem al pressupost de cadascun dels nostres clients, i per si no fos prou, ens mobilitzem fins a la teva ubicació sense cap cost addicional. A més, t’oferim un servei òptim amb fins a 5 anys de garantia.

  Si tens problemes amb la reparació o instal·lació de la teva antena, no dubtis a contactar amb nosaltres telefonant al 618 522 577 o a través del formulari de contacte de la nostra pàgina web. A més, també comptem amb els millors antenistes a Rubí, antenistes a Sabadell, antenistes a l’Hospitalet de Llobregat i en molts llocs més de la Província de Barcelona.