Instal·lació i reparació dantenes, alarmes, videoporters, etc. Truca'ns al 618 522 577 o et truquem

  He llegit i accepto les polítiques de privacitat.

  Antenistes a Vilanova i la Geltrú

  Si estàs buscant als millors antenistes a Vilanova i la Geltrú, Antenes Casanova, empresa especialitzada en la instal·lació i reparació d’antenes, és la teva opció perfecta.

  A continuació, et comptem tots els detalls que necessites saber per a la instal·lació i reparació d’antenes a Vilanova i la Geltrú.

  Vilanova i la Geltrú

  També coneguda com a Vilanova, Vilanova i la Geltrú és una ciutat i municipi dins de la província de Barcelona situada a 45 km de la capital catalana i de la ciutat de Tarragona. Vilanova i la Geltrú té una gran varietat de llocs per a veure i conèixer. Aquí t’esmentem alguns d’ells.

  Rambla principal

  Un dels llocs imprescindibles a Vilanova i la Geltrú. Un dels centres socials més moguts en tota la ciutat gràcies als seus comerços, gelateries, i terrasses. És una de les rambles per als vianants més llargues de Catalunya.

  Museu Romàntic Can Papiol

  Un dels tres museus que has de visitar si o si en la teva visita per Vilanova i la Geltrú. Es tracta d’una casa senyorial de finals del segle XVIII amb aparença discreta però que amaga secrets luxosos.

  Castell de la Geltrú

  La Geltrú, antigament un municipi independent, és avui el centre històric de Vilanova. Aquí es troba l’Arxiu Històric Comarcal. Just al seu costat trobaràs la Parròquia de Santa Maria de la Geltrú, fent-ho un racó que et traslladarà a una altra època.

  Antenistes a Vilanova i la Geltrú

  En Antenes Casanova, comptem amb més de 10 anys d’experiència dedicada a la instal·lació i reparació d’antenes de TV, TDT i satèl·lit, així com porters, videoporters, controls d’accés i domòtica. Ens adaptem al pressupost de cadascun dels nostres clients i t’assessorem en la teva elecció.

  Treballem com a antenistes a Vilanova i la Geltrú i ens mobilitzem fins a la teva ubicació sense cap cost addicional, i t’oferim un servei òptim amb fins a 5 anys de garantia.

  On és present Antenes Casanova a Vilanova i la Geltrú?

  Podem mobilitzar-nos sense problemes a qualsevol dels barris de Vilanova i la Geltrú:

  ·      Aragai

  ·      El Armanya

  ·      Barri de Mar

  ·      Can Marques

  ·      Cuartelas

  ·      Centrevila    

  ·      La Collada-Els Sis Camins

  ·      Fons Somella

  ·      La Geltrú

  ·      Masia Nova

  ·      Molí de Vent

  ·      Barri Antic

  ·      Plaça de La Sardana

  ·      Prado de Vilanova

  ·      Ribes Rojas

  ·      Sant Joan

  ·      Santa María

  ·      Tacón

  Si tens problemes tècnics amb la teva antena o encara no comptes amb aquest servei en el teu habitatge, no dubtis a comunicar-te amb els nostres experts d’Antenes Casanova. També oferim els nostres serveis com a antenistes a Barcelona, antenistes a Rubí, antenistes a Sabadell, i moltes més zones de Barcelona.