Instal·lació i reparació dantenes, alarmes, videoporters, etc. Truca'ns al 618 522 577 o et truquem

  He llegit i accepto les polítiques de privacitat.

  Antenistes al Prat de Llobregat

  Si estàs buscant la millor empresa d’antenistes al Prat de Llobregat, Antenes Casanova, empresa especialitzada en la instal·lació i reparació d’antenes, és la millor opció.

  A continuació, et comptem tots els detalls que necessites saber per a la instal·lació i reparació d’antenes al Prat de Llobregat.

  El Prat de Llobregat

  El Prat de Llobregat és un municipi de Barcelona que es troba a tan sols 11 quilòmetres de la capital catalana. Té aproximadament 65.500 habitants i és comunament coneguda per la seva proximitat a l’aeroport més famós de Barcelona.

  Barris del Prat de Llobregat

  Antenes Casanova, es desplaça gratuïtament fins qualsevol dels districtes d’aquest municipi:

  ·  Plaça de Catalunya

  ·  Centre

  ·  Eixample

  ·  Onze de Setembre – Sant Jordi

  ·  Zona Estació – Barri Antic

  Instal·lació i reparació d’antenes al Prat de Llobregat

  En Antenes Casanova, comptem amb els millors professionals no sols en la instal·lació d’antenes, també en la instal·lació i reparació de videoporters, controls d’accés i domòtica.

  Cadascun dels nostres clients compta amb un pressupost personalitzat i un servei de màxima qualitat.

  Si tens problemes amb la reparació o instal·lació de la teva antena, no dubtis a contactar amb nosaltres telefonant al 618 522 577 o a través del formulari de contacte de la nostra pàgina web.

   

  Els nostres serveis

  Antenes Casanova porta més de 10 anys oferint els seus serveis en el municipi del Prat de Llobregat. Comptem amb una gran experiència i una boníssima reputació, gràcies a la qualitat del treball dels nostres professionals.

  Antenes Casanova, t’ofereix una varietat de serveis extra molt competents:

  • Desplaçament gratuït.
  • Preu competitiu.
  • Garantia de 5 anys. 
  • Pressupost sense compromís.

  A més de portar els nostres serveis al Prat de Llobregat, també comptem amb els millors antenistes a Sabadell, antenistes a l’Hospitalet de Llobregat, antenistes a Rubí i en molts llocs més de Barcelona.