Instal·lació i reparació dantenes, alarmes, videoporters, etc. Truca'ns al 618 522 577 o et truquem

  He llegit i accepto les polítiques de privacitat.

  Instal·lació i reparació d’antenes en Santa Coloma de Gramanet

  Cerques instal·lació i reparació d’antenes en Santa Coloma de Gramanet? Les reparacions d’antenes ocorren molt més del que deurien. No sols perquè els propietaris estan tractant d’estalviar una mica de diners, sinó perquè a vegades és complicat esbrinar si és necessari reparar-la o instal·lar una nova. En tots dos casos és necessària l’ajuda d’un professional.

  Com saber quan la meva antena necessita una reparació?

  Hem fet aquesta guia completa sobre les diferents reparacions que pot necessitar la teva antena: Sense senyal, el missatge ‘buscant’ en el teu televisor, perdre alguns dels teus canals destacats que solies poder veure, el senyal desapareix amb regularitat i després torna a aparèixer, un canvi sobtat en la qualitat o fiabilitat del teu senyal, problemes de senyal durant dies de pluja o vent…

  Quins són alguns problemes comuns de l’antena?

  Si experimentes alguns dels signes anteriors, el problema podria ser: 

  • Sortida d’antena: si el connector s’ha afluixat, tindràs dificultats per a connectar-te a l’antena correctament. 
  • Posicionament: la teva antena ha d’estar orientada cap a una determinada direcció per a un senyal òptim, per la qual cosa si ha sofert algun cop o hi ha hagut alguns canvis en el seu entorn local, és possible que hagis de reposicionar-la.
  • Cable trencat entre televisor i presa de TV: amb el temps, els cables es deterioren, es colpegen, es trenquen, es dobleguen o fins i tot es mosseguen (si tens animals domèstics).
  • Cable d’antena: el cable entre el punt de la paret de la TV i l’antena pot desgastar-se amb el temps i reduir la qualitat del senyal. 
  • Antena antiga: si la teva antena és antiga, és possible que hagis d’instal·lar una antena digital més nova. 
  • Antena trencada: a vegades, les antenes es poden trencar a causa de coses com a vents forts, calamarsa, branques d’arbres, ocells…

  Coses que pots comprovar tu mateix

  Pot ser que no necessitis cridar a un expert d’instal·lació i reparació d’antenes ràpidament. En primer lloc, pots realitzar algunes comprovacions tu mateix per a saber quin podria ser l’inconvenient. 

  • Revisa el teu televisor: en alguns casos, el problema és la TV. Una pista important d’això serà si tens dos televisors connectats en punts de TV, però només un té problemes. Si tens un televisor de recanvi, intenta endollar-lo en el mateix punt de TV on has tingut problemes. Si els problemes desapareixen, hauràs de contractar un tècnic de reparació de televisors perquè avaluï el teu televisor i reemplaci les peces rellevants o prendre-ho com un senyal per a actualitzar el teu televisor. 
  • Verifica les teves connexions: torna endins i revisa que el teu cable estigui col·locat correctament en la part posterior del teu televisor i en el punt de la paret del televisor. Si pots, pressiona-ho una mica més, intenta encendre el teu televisor i mira si això soluciona el seu problema. 
  • Inspecciona els cables – Verifica l’estat del teu flylead i qualsevol part que sigui visible del teu cable d’antena (particularment en les parets de l’exterior). Si pots veure algun mal, aquest podria ser el problema. Si el teu cable volant està danyat, hauries de poder comprar un reemplaçament en la teva localitat. Simplement desendolla el cable danyat, després connecta el nou al teu televisor i al punt de paret del televisor. Si el cable de la teva antena està danyat, aquest és un altre assumpte (hauràs de deixar-lo en mans dels professionals).
  • Inspeccioni l’antena: sal i verifica (des del sòl) com es veu la teva antena. Si sembla doblegada, trencada, bolcada o no apunta en la mateixa direcció que les antenes dels teus veïns, probablement aquest és el seu problema.
  • Si no pots esbrinar quin és el problema després de dur a terme les comprovacions anteriors. A vegades, el problema no és clarament visible, especialment si està dins de la paret o sostre interns. Un professional de reparació d’antenes sabrà com verificar cada factor i tindrà les eines i l’equip per a fer-lo de manera segura. 

  Per què no hauries de fer una reparació d’antena 

  Ja sigui que puguis o no identificar el problema i el que l’està causant, mai has de reparar la teva antena tu mateix (excepte per a reemplaçar un cable volant trencat i verificar les connexions del cable volant). Heus aquí per què no hauries de fer-ho tu mateix: 

  • És perillós: aquest tipus de reparacions és un treball de risc si no comptes amb experiència perquè pot involucrar cables elèctrics, altures i altres perills. 
  • Necessites les eines apropiades: si estàs buscant estalviar diners, tingues en compte que necessitaries invertir més diners per a comprar l’equip necessari per a tant diagnosticar problemes potencials com per a solucionar-los. 
  • Es necessita temps: En cas de no tenir experiència, portarà molt més  temps trobar el problema.
  • És important fer un treball adequat: amb la reparació d’una antena , fins i tot el més mínim detall pot afectar el resultat i la seguretat a llarg termini. 
  • Es necessiten les peces correctes: Si necessites una part especial per a reparar l’antena, a vegades pot prendre setmanes per a demanar-los mentre que una professional en instal·lació i reparació d’antenes tindrà les peces necessàries.

  Com saber el preu del cost de la reparació d’antenes? 

  Això dependrà de

  Què necessites fer? 

  La grandària i tipus d’antena. 

  La grandària i tipus de casa. 

  La longitud del teu cable 

  La posició de la teva antena 

  On estàs localitzat? 

  Instal·lació i Reparació d’antenes en Santa Coloma de Gramanet

  Santa Coloma de Gramanet, localitzada a la província de Barcelona, es divideix en 6 districtes, on en Antenes Casa Nova empresa d’instal·lació i reparació d’antenes, videoporters càmeres de videovigilància i més oferim els nostres millors serveis. Coneix la nostra presència en aquesta ciutat.

  • Centro, Can Mariner
  • Cementerio Viejo, Latino, Riera Alta
  • Can Franquesa, Can Calvet, La Guinardera, Las Oliveras, Singuerlín
  • Río Norte, Río Sur
  • Lavaderos, Raval
  • Santa Rosa
  • Fondo