Instal·lació i reparació dantenes, alarmes, videoporters, etc. Truca'ns al 618 522 577 o et truquem

  He llegit i accepto les polítiques de privacitat.

  Instal·lació i reparació de videoporters a Badalona

  Avui veurem la instal·lació i reparació de videoporters a Badalona igual que ja parlem d’Instal·lació i reparació d’antenes a Badalona. Els avanços tecnològics han permès disposar de videoporters cada vegada més pràctics i funcionals, amb el que podràs establir un millor contacte visual amb les persones que toquin a la teva porta.

  Així mateix, la instal·lació de videoporters a Badalona s’ha incrementat en els últims anys, a causa dels avantatges que ofereixen aquests dispositius quant a seguretat i benestar, és per això que, en aquest article et parlarem sobre què és un videoporter i el servei que oferim en Antenes Casanova, empresa de la ciutat de Badalona.

  Què és un videoporter?

  Un videoporter és un dispositiu que ofereix la possibilitat d’una comunicació audiovisual des de la porta d’un edifici o habitatge fins a l’interior de la teva casa, controlant d’una manera segura l’accés al teu habitatge o oficina.

  A Badalona, la majoria dels habitatges posseeixen un videoporter gràcies a l’ús dels nous sistemes digitals i, per descomptat, al valor agregat quant a seguretat que ofereixen aquests sistemes.

  Per què és important que la instal·lació d’un videoporter sigui realitzada per un professional?

  D’aquesta manera s’evita qualsevol inconvenient o contratemps que pugui sorgir per desconeixement o maneig inadequat del videoporter. Per als professionals que presten servei en la instal·lació i reparació de videoporters, com a Antenes Casanova, és vital donar solucions adaptades a les necessitats de cada client.

  Una incorrecta instal·lació o mala selecció d’un cable pot causar danys greus en els dispositius. També és important dins de la instal·lació del videoporter altres elements, com, l’altura de la placa de l’exterior, la qual se situa entre els 130 i 140 cm, encara que en algunes zones d’Espanya es recomana la instal·lació de dos dispositius amb un polsador d’anomenada als 80 cm per a una millor accessibilitat a les persones en cadira de rodes, de baixa alçada o nens. És per això que, en Antenes Casanova, empresa amb més de 10 anys d’experiència, recomanem que la instal·lació sigui realitzada per un professional en l’àrea.

  Instal·lació i reparació de videoporters a Badalona

  Et trobes a Badalona i no saps on reparar el teu videoporter o desitges realitzar la instal·lació en el teu habitatge o oficina d’aquest dispositiu? En Antenes Casanova comptem amb els millors professionals per a fer aquests treballs, oferint la millor garantia i desplaçant-nos sigui on sigui que et trobis a la ciutat de Badalona.

  Badalona és una ciutat de mar i muntanya amb llocs molt bells per a conèixer com a Pont del Petroli, una antiga passarel·la on arribaven els barrils de cru en els anys 60. Allí tindràs una vista espectacular i una brisa agradable en el teu rostre. O si ho prefereixes, visita la fàbrica d’Anís del Mico on podràs conèixer alguns misteris que envolten està famosa beguda. Aquest lloc se situa a només uns quants metres de Pont del Petroli.

  D’igual forma, a Badalona prestem el nostre servei en districtes i barris, com:

  Bufalà, Casagemes, Manresà, Centre, Dalt la Vila, Congrés, Coll i Pujol, Progrés, Sant Crist, Sistrells, Lloreda, Raval, Nueva Lloreda, Puigfred, La Paz, Montigalà Occidental, Montigalà Oriental, Canyet, Les Guixeres, Mas Ram, Pomar de dalt, Morera, La Salud, Sant Mori de Llefià, Sant Antoni de Llefià, Gorg, La Mora, Can Claris, Artigas, San Roque i El Remedio.

  En Antenes Casanova t’oferim la millor gamma de productes, amb la qual cosa podràs gaudir de la comoditat i seguretat que ofereixen aquests equips, contacta’ns en el 618 522 577 i et donarem un pressupost sense compromís.