Instal·lació i reparació dantenes, alarmes, videoporters, etc. Truca'ns al 618 522 577 o et truquem

  He llegit i accepto les polítiques de privacitat.

  Instal·lació i reparació de videoporters a Barcelona

  Els videoporters a Barcelona són una gran opció per a una ciutat com aquesta, de les més concorregudes i poblades a Espanya. Aquí, els videoporters s’han convertit en una de les tècniques de seguretat més utilitzades per a negocis i habitatges.

  La seva demanda ha anat creixent constantment amb els anys, i en Antenes Casanova cada vegada són més els serveis que oferim. A continuació, et comptem tot el que necessites saber de la instal·lació i reparació de videoporters a Barcelona.

  Què són els videoporters? 

  També coneguts com a porters automàtics, els videoporters són sistemes de seguretat en forma de dispositius elèctrics. Ofereixen comoditat i seguretat als usuaris, en qualsevol dels llocs on siguin implementats.

  Gestionen anomenades o més aviat, videotrucades que permeten des de l’interior de l’edifici, habitatge, treball o negoci saber qui està de l’altre costat. Això et permet saber qui està prop de tu sense obrir la porta.

  Per què tenir un videoporter en la teva propietat?

  Un videoporter és ideal per a potenciar la seguretat de qualsevol propietat. Però si encara ho dubtes, aquí t’oferim altres raons per les quals hauries de tenir un propi.

  Comoditat al no haver d’anar a la porta per a veure qui et visita.

  • Redueix costos al no necessitar d’un porter.
  • Millora la comunicació entre les persones internes i externes de l’edifici.
  • Major seguretat per als residents o treballadors d’edificis, habitatges, empreses, etc.

  Instal·lació i reparació de videoporters a Barcelona

  En Antenes Casanova, comptem amb els millors professionals experts en la instal·lació i reparació de videoporters a Barcelona. Ja siguis particular, empresa o una comunitat de propietaris, el nostre equip posa a la teva disposició els seus coneixements i temps per a la instal·lació, reparació i manteniment del teu sistema de videoporters en els diferents barris de Barcelona com:

  Ciutat Vella

  L’antic nucli urbà de Barcelona, i un dels districtes més visitats. Es conforma pels barris del Raval, Gótic, Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera i la Barceloneta. Aquí les comunitats d’habitatges abunden, per la qual cosa els videoporters són de gran demanda.

  Eixample

  Es tracta del districte més poblat de tota Barcelona, compta amb una població de 250 mil habitants. Els seus carrers perpendiculars fan habitual l’ús de videoporters en aquest barri.

  Sant Andreu

  No es caracteritza per ser dels més visitats, no obstant això, és el tercer districte més gran. En aquest barri abunden els negocis i locals comercials, augmentant la demanda i necessitat dels videoporters.